Διαφημιστικά

ΚΔΑΠ Kids Athletics στην Περαία Θεσσαλονίκης

Η γνώση και η εμπειρία μας για τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό μα πάνω από όλα η αγάπη μας για τα παιδιά, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο Κέντρο Δημιουργικής Απασχολησης Παιδιών.

Σταθμός Εργασίας Clever

Η Παραγωγή ενός video παρουσίασης ενός προϊόντος απαιτεί εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και δημιουργική αντίληψη για ένα διαφορετικό, αναγνωρίσιμο και επικοινωνιακά σωστό αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα για μία νέα πρόταση στην εργασία σας, που σας προσφέρει την απόλυτη εργονομία. Ένας σταθμός εργασίας για εσάς που ψάχνετε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις για να δημιουργήσετε τον εργασιακό χώρο που θα κάνει τη διαφορά και εσάς να ξεχωρίσετε.

Δομές ΚΔΑΠ στο Κιλκίς | Kinesis for Kids

15 και πλέον χρόνια εμπειρίας και εμπιστοσύνης από όλους εσάς, γονείς και παιδιά, στην μαζική άθληση, είναι η πιστοποίηση και το διαβατήριο μας στο μαγικό χώρο του kids fitness!

Κάθισμα διευθυντικό “TYPO”

Η Παραγωγή ενός video παρουσίασης ενός προϊόντος απαιτεί εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και δημιουργική αντίληψη για ένα διαφορετικό, αναγνωρίσιμο και επικοινωνιακά σωστό αποτέλεσμα. Η εταιρεία SIGMA – ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙOYμας εμπιστεύτηκε !

Κάθισμα διευθυντικό “MANTIS”

Video παρουσίασης του διευθυντικού καθίσματος Mantisτης εταιρείας επίπλου γραφείων SIGMA. Τοprojectείχε ως στόχο την καταγραφή και την ανάδειξη των διαφορετικών ρυθμίσεων του καθίσματος.

Τραταμέντο - ποικιλία γεύσεων

To project της κινηματογράφησης του εστιατορίου Tραταμέντο είχε χιουμοριστική και διασκεδαστική νότα στην παρουσίαση των γευστικών πιάτων του. Το Τραταμέντο ξεκίνησε το 2008 το μαγικό ταξίδι των γεύσεων Στον πιο κεντρικό δρόμο του Κιλκίς και έγινε αμέσως σημείο γαστρονομικής αναφοράς της πόλης. Καθημερινά προσφέρουμε ποιότητα και αυθεντικές γεύσεις επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τους προμηθευτές μας εξασφαλίζοντας για εσάς άριστη ποιότητα υλικών, τηρώντας αυστηρά τις διαδικασίες παρασκευής των πιάτων μας. Αγνά υλικά, επιλεγμένα νωπά κρέατα, ελληνικά προϊόντα και παρθένο ελαιόλαδο είναι η βάση της δημιουργίας όλων των καλομαγειρεμένων συνταγών μας. Φιλοσοφία μας δεν είναι απλά η ικανοποίηση του πελάτη άλλα η πραγματική ευχαρίστηση του είτε πρόκειται για ένα δείπνο είτε για επαγγελματικό ραντεβού είτε ακόμη και για μια κοινωνική εκδήλωση σας.

Alexandros Sports Center

Η κινηματογράφηση του αθλητικού κέντρου Αλέξανδρος αποτέλεσε ένα Projectανάδειξης του αθλητικού κέντρου και των ακαδημιών του.

Mechanicus Τεχνικοί Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Η Mechanicus δημιουργήθηκε το 2010 με πρωταρχικό γνώμονα την παροχή υπηρεσιών μίας στάσης σε επιχειρήσεις, καλύπτοντας εξ' ολοκλήρου τις ανάγκες τους τόσο κατά την δημιουργία, όσο και κατά την λειτουργία και ανάπτυξή τους, κτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες συνεργασίες. Η ανάπτυξη επτά (7) διαφορετικών τομέων παροχής υπηρεσίων κομβικής σημασίας, καθιστούν την Mechanicus μοχλό ανάπτυξης για τον Νέο και Υφιστάμενο επαγγελματία.

Ecopharm Hellas S.A

Η Ecopharm Hellas S.A. είναι μια δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996. Η τεχνογνωσία της Ecopharm Hellas S.A. επικεντρώνεται στην καλλιέργεια και συγκομιδή φυτών ρίγανης καλής ποιότητας για χρήση ως καρυκεύματα και για την εκχύλιση αιθέριου ελαίου ρίγανης φαρμακευτικής ποιότητας ή υψηλής ποιότητας.

ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς

Η κινηματογράφηση με στόχο την παρουσίαση εξιδεικευμένων υπηρεσιών των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών - ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ αποτέλεσε μία δυναμική και ταυτόχρονα συναισθηματικά δημιουργική συνεργασία.

Sigma Office - Έπιπλα Γραφείου