Κάθισμα Prisma

Ένα πρωτοποριακό κάθισμα που εντυπωσιάζει

Moin_home

ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΝΤΕΝΤΖΗ

Buckstap

Coffe and more

Γραφείο Ρυθμιζόμενο σε Ύψος Clever M2

Το γραφείο Clever αποτελεί τη νέα επιλογή για να εξασφαλίσετε εργονομία και λειτουργικότητα, ενώ εργάζεστε. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ο ρυθμιζόμενος σκελετός κατά ύψος, που σας δίνει τη δυνατότητα κίνησης και εναλλαγής θέσεων κατά την πολύωρη εργασία. Ταυτόχρονα το κομψό του design δίνει στο χώρο σας την τελειότητα της απλότητας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και καινοτόμο περιβάλλον. Διαθέτει 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και φέρει πιστοποίηση κατά BIMFA και την EN5273, που αφορά στην αντοχή και τη σταθερότητά του. Πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, βάσει διεθνών προτύπων, για την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα για χρήση σε οικιστικά, εμπορικά και ελαφρώς βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Alexandros Sports Center

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

ΚΔΑΠ Kids Athletics στην Περαία Θεσσαλονίκης

Η γνώση και η εμπειρία μας για τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό μα πάνω από όλα η αγάπη μας για τα παιδιά, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο Κέντρο Δημιουργικής Απασχολησης Παιδιών.

Εργόναθλος- Fitness Center

My Body is my Temple


Σταθμός Εργασίας Clever

Η Παραγωγή ενός video παρουσίασης ενός προϊόντος απαιτεί εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και δημιουργική αντίληψη για ένα διαφορετικό, αναγνωρίσιμο και επικοινωνιακά σωστό αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα για μία νέα πρόταση στην εργασία σας, που σας προσφέρει την απόλυτη εργονομία. Ένας σταθμός εργασίας για εσάς που ψάχνετε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις για να δημιουργήσετε τον εργασιακό χώρο που θα κάνει τη διαφορά και εσάς να ξεχωρίσετε.

Δομές ΚΔΑΠ στο Κιλκίς | Kinesis for Kids

15 και πλέον χρόνια εμπειρίας και εμπιστοσύνης από όλους εσάς, γονείς και παιδιά, στην μαζική άθληση, είναι η πιστοποίηση και το διαβατήριο μας στο μαγικό χώρο του kids fitness!

Κάθισμα διευθυντικό “TYPO”

Η Παραγωγή ενός video παρουσίασης ενός προϊόντος απαιτεί εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου και δημιουργική αντίληψη για ένα διαφορετικό, αναγνωρίσιμο και επικοινωνιακά σωστό αποτέλεσμα. Η εταιρεία SIGMA – ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙOYμας εμπιστεύτηκε !

Κάθισμα διευθυντικό “MANTIS”

Video παρουσίασης του διευθυντικού καθίσματος Mantisτης εταιρείας επίπλου γραφείων SIGMA. Τοprojectείχε ως στόχο την καταγραφή και την ανάδειξη των διαφορετικών ρυθμίσεων του καθίσματος.

Τραταμέντο - ποικιλία γεύσεων

To project της κινηματογράφησης του εστιατορίου Tραταμέντο είχε χιουμοριστική και διασκεδαστική νότα στην παρουσίαση των γευστικών πιάτων του. Το Τραταμέντο ξεκίνησε το 2008 το μαγικό ταξίδι των γεύσεων Στον πιο κεντρικό δρόμο του Κιλκίς και έγινε αμέσως σημείο γαστρονομικής αναφοράς της πόλης. Καθημερινά προσφέρουμε ποιότητα και αυθεντικές γεύσεις επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τους προμηθευτές μας εξασφαλίζοντας για εσάς άριστη ποιότητα υλικών, τηρώντας αυστηρά τις διαδικασίες παρασκευής των πιάτων μας. Αγνά υλικά, επιλεγμένα νωπά κρέατα, ελληνικά προϊόντα και παρθένο ελαιόλαδο είναι η βάση της δημιουργίας όλων των καλομαγειρεμένων συνταγών μας. Φιλοσοφία μας δεν είναι απλά η ικανοποίηση του πελάτη άλλα η πραγματική ευχαρίστηση του είτε πρόκειται για ένα δείπνο είτε για επαγγελματικό ραντεβού είτε ακόμη και για μια κοινωνική εκδήλωση σας.

Alexandros Sports Center

Η κινηματογράφηση του αθλητικού κέντρου Αλέξανδρος αποτέλεσε ένα Projectανάδειξης του αθλητικού κέντρου και των ακαδημιών του.

Mechanicus Τεχνικοί Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Η Mechanicus δημιουργήθηκε το 2010 με πρωταρχικό γνώμονα την παροχή υπηρεσιών μίας στάσης σε επιχειρήσεις, καλύπτοντας εξ' ολοκλήρου τις ανάγκες τους τόσο κατά την δημιουργία, όσο και κατά την λειτουργία και ανάπτυξή τους, κτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες συνεργασίες. Η ανάπτυξη επτά (7) διαφορετικών τομέων παροχής υπηρεσίων κομβικής σημασίας, καθιστούν την Mechanicus μοχλό ανάπτυξης για τον Νέο και Υφιστάμενο επαγγελματία.

Ecopharm Hellas S.A

Η Ecopharm Hellas S.A. είναι μια δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996. Η τεχνογνωσία της Ecopharm Hellas S.A. επικεντρώνεται στην καλλιέργεια και συγκομιδή φυτών ρίγανης καλής ποιότητας για χρήση ως καρυκεύματα και για την εκχύλιση αιθέριου ελαίου ρίγανης φαρμακευτικής ποιότητας ή υψηλής ποιότητας.

ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς

Η κινηματογράφηση με στόχο την παρουσίαση εξιδεικευμένων υπηρεσιών των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών - ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ αποτέλεσε μία δυναμική και ταυτόχρονα συναισθηματικά δημιουργική συνεργασία.

Sigma Office - Έπιπλα Γραφείου