Γάμος

Ιστορία Γάμου “Παναγιώτης και Πηνελόπη”

"Υπάρχει πάντα κάποια τρέλα στην αγάπη. Αλλά υπάρχει πάντα κάποιος λόγος στην τρέλα". - Friedrich Nitzsche
Ένας συναρπαστικός γάμος που γυρίστηκε σε ένα νησί στο Αιγαίο. Δυστυχώς, 3 μέρες στη Σάμο δεν ήταν αρκετές για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του τόπου, Παρόλα αυτά κατορθώσαμε να επισκεφθούμε πολλές τοποθεσίες και να τελειώσουμε τη μαγνητοσκόπηση μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη και την Πηνελόπη . Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο.

Ημέρα Γάμου “Μίλτος και Ευαγγελία”

“"Με εσένα, τίποτα άλλο δεν έχει νόημα στη ζωή μου".
Ο ΓΑΜΟΣ αποτελεί μία σημαντική στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού. Οι προσωπικές στιγμές, οι αντιδράσεις, τα χαμόγελα, η ευτυχία, η χαρά και η αλήθεια … αποτυπώνονται σε ένα κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Ωραία η γαμήλια κορνίζα … αλλά το γαμήλιο video?

Ημέρα Γάμου “Κλέμενς και Έρικα”

"Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο περνάω μαζί σου, δεν είναι ποτέ αρκετός".
Ένας παραδοσιακός γάμος στην Γερμανία με προδιαγραφές κινηματογράφησης μίας ταινίας μικρού μήκους, με στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή του ζευγαριού, της τοποθεσίας και των καλεσμένων αποτέλεσε το δημιουργικό conceptστο οποίο εργάστηκε όλη η ομάδα !

Ιστορία Γάμου “Χρίστιαν και Ρία”

“Είμαστε πιο ζωντανοί όταν είμαστε ερωτευμένη”. - John Updike
Ο Γάμος αποτελεί την μοναδική ιστορία ενός ζευγαριού και πάντοτε διαφοροποιείται χάρη σε αυτούς. Η κινηματογράφηση αυτής της ιδιαίτερης ημέρας προσφέρει ένα αρχείο αναμνήσεων για μία ζωή !

Ημέρα Γάμου “Αναστάσιος-Άννα”

"Δεν έχει σημασία πού είμαι, είμαι δικιά σου".
Η ημέρα του ΓΑΜΟΥ είναι συνυφασμένη με εικόνες χαράς, αγάπης, συγκίνησης και ευτυχίας. Η κινηματογράφηση καταγράφει μία ιστορία αγάπης που «κατέχει» το ζευγάρι για μία ζωή!

V & P Απόσπασμα Γάμου στη την Σαντορίνη

"Κανένα όνειρο δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερο".
Τα μαγευτικά τοπία της χώρας μας ενδείκνυνται για την κινηματογράφηση ενός ΓΑΜΟΥ και τη συλλογή εντυπωσιακών εικόνων και ρομαντικών στιγμιότυπων. Έτσι και το νεαρό ζευγάρι επίλεξε τη Σαντορίνη και εμείς τους ακολουθήσαμε δημιουργώντας ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα !

Ιστορία Γάμου στην Χαλκιδική “Γιάννης και Νικολέττα”

"Κάθε ιστορία αγάπης είναι μια ιστορία για δύο ανθρώπους που κάνουν ό, τι μπορούν για να κάνουν ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να σε κάνω ευτυχισμένο για όλη μου τη ζωή. Και πραγματικά ελπίζω ότι το θέλεις και εσύ”.
Τα σύγχρονα ζευγάρια ονειρεύονται ένα ξεχωριστό ΓΑΜΟ, που θα αποτυπώσει τις προσωπικότητες τους, την αγάπη τους και κάπως έτσι να κινηματογραφηθεί η ιστορία τους. Η ιστορία του Ιωάννη και της Νικολέττας θα μείνει ζωντανή στο χρόνο όχι απλώς ως μία εικόνα, αλλά ως μία αυτοτελής και ολοκληρωμένη ιστορία!

Ιστορία Γάμου στην Κέρκυρα. “Κώστας και Άννα”

"Η αγάπη είναι σαν τον άνεμο, δεν μπορείς να την δείς αλλά μπορείς να το αισθανθείς".
Η κινηματογράφηση ενός γάμου αποτελεί μία ιδιαίτερη και συναισθηματική διαδικασία. Η Άννα και ο Κώστας σχεδίασαν το γάμο τους, όπως τον ονειρεύτηκαν! Εμείς συνεργαστήκαμε μαζί και οργανώσαμε ένα concept τους ώστε το όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα!

Ιστορία Γάμου “Mανώλης και Χριστίνα”

"Θα είσαι για πάντα το "πάν" μου".
Ο Μανώλης και η Χριστίνα επιθυμούσαν η ημέρα του γάμου τους να αποτελέσει μία δυνατή ανάμνηση την οποία θα μπορούσαν να μοιραστούν με τους αγαπημένους τους με τον πιο ζωντανό και ηχηρό τρόπο… μέσω της κινηματογράφησης!

Ιστορία Γάμου “Γιώργος και Μαρία”

Για ένα ερωτευμένο ζευγάρι ο γάμος αποτελεί μία αφορμή κοινοποίησης της αγάπης τους με τους αγαπημένους τους. Η μαγεία της κινηματογράφησης προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας μίας «ταινίας» μικρού μήκους, όπου όλα τα συναισθήματα και οι ιδιαίτερες στιγμές καταγράφονται.

Πρόταση Γάμου

Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι για μία «πρόταση γάμου». Ο Γιώργος με τη βοήθεια των φίλων σχεδίασε μία ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ στιγμή για την αγαπημένη του! Πάμε cinema ?